TRUMA SERVIS
POOBLAŠČENI SERVISER

Od 01.04.2005 smo pooblaščen serviser za proizvode Truma za počitniška vozila - avtodomove in prikolice. Opravljamo šolanja v matičnem podjetju Truma v Nemčiji. Poleg servisa nudimo tudi različno opremo in dele za vaše Truma izdelke.
 NOVICE
Truma je razvila novo aplikacijo za pametne telefone, s pomočjo katere lahko poiščete najboljšo pozicijo parkiranja glede sonca, postavite vaš avtodom idelano vodoravno ter imate pri roki navodila in video prikaze za trumine naprave v vašem vozilu. Navodila in mesto za prenos aplikacije najdete na Trumini spletni strani.
Na trgu je nov digitalni kontrolni panel Truma CP Plus za peči Truma Combi. Z njim lahko regulirate delovanje peči, prav tako pa z istim panelom lahko uravnavate tudi trumine klimatske naprave. Truma CP Plus ima v primerjavi s starimi kontrolnimi gumbi tudi dodatne funkcije (zamik vklopa, možnost samo ventiliranje (brez gretja), hitrejše gretje vode in prostora s fukcijo 'boost' itd.). Nove peči imajo panel Truma CP Plus poleg že serijsko, lahko pa vaše obstoječe starejše peči tudi nadgradite z novim kontrolnim panelom (pri starejših različicah je potrebna tudi menjava elektronike na peči zaradi kompatibilnosti s CP Plus panelom). Več si lahko preberite na Trumini spletni strani. KONTAKT

01/723-07-07
info@sipras.si

Sipras trgovina d.o.o.
Šutna 37, 1241 Kamnik, Slovenija